Som Erkki i lustspelet "Hjälte för en dag" 2015. 

Jag är verksam som skådespelare, men kan inte hålla mig från att även regissera och skriva egna manus. Kommer från och bor i Stockholm, men med norrländska rötter.

Har spelat på Turteatern i föreställningen "Vovve på vift", i regi av Robert Sjöblom och även medverkat i de tre senaste lustspelen som Sjöblom satt upp i Norrtälje på somrarna, bl.a. "Hjälte för en dag" 2015 där jag spelade huvudrollen som Erkki. Förutom det har jag medverkat i STOFF på Kulturhuset Stadsteatern 2014 och i "Det är dyrt att vara fattig" med Riksteatern.

På film och tv så kan man se mig i tv-serien 112 Aina som karaktären Gunnar, och i ett antal andra Baluba-produktioner. Jag har även spelat i ett flertal kortfilmer, bl.a. "Scarred" av Nikeisha Andersson Film.

Startade produktionsbolaget Teater Carpa tillsammans med två vänner 2012 och har där genom åren skådespelat, regisserat, producerat och skrivit manus, m.m. till föreställningar och kortfilmer.

Som regissör och teaterpedagog har jag arbetat i flera olika projekt med sommarjobbande ungdomar som skådespelat i pjäser som spelats i parker och på turné. Jag regisserade även promenadteatern "En Julklapp till Tomten" 2013 och "Julia och Sjörövarskatten" 2019.

Tidigare modell på agenturen Stockholmsgruppen Models 2014-2018.

Utbildad på Fridhems folkhögskolas Teaterlinje 2015-2017.
Studerar kandidatprogrammet i Mimskådespeleri på STDH (Teaterhögskolan i Stockholm) 2019-2022.