"Nästan" med Fabian Hedlund och Rubina Banfield
Foto: Per Bolkert

Jag är skådespelare, men kan inte hålla mig från att även regissera och skriva egna manus.
Kommer från och bor i Stockholm, men med norrländska rötter.

Min praktik gjorde jag på Kulturhuset Stadsteatern i föreställningen "Lycko-Ken". Under utbildningen gjorde jag även den egna departure-föreställningen "Nästan" och den intervjubaserade examensföreställningen "Svensk Polis". Har tidigare spelat på Turteatern i föreställningarna "Vovve på vift" och "Busungar på Stan", båda i regi av Robert Sjöblom och har även medverkat i flera av de komedier som Sjöblom satt upp i Norrtälje på somrarna.

På TV så kan man se mig i serien Drottningarna på TV4 som Gustav III, i 112 Aina som karaktären Gunnar och i ett antal andra Baluba-produktioner. Jag har även spelat i ett flertal kortfilmer, bl.a. "Scarred" av Nikeisha Andersson Film.

Startade produktionsbolaget Teater Carpa tillsammans med två vänner 2012 och har där genom åren skådespelat, regisserat, producerat och skrivit manus till föreställningar, event och kortfilmer.

Jag studerade pedagogik 2012 och har därefter jobbat som teaterpedagog i flera olika kommuner med projektet "Ett annorlunda sommarjobb" där ungdomar fått sommarjobba som skådespelare.

Kuriosa:
- Tidigare modell på agenturen Stockholmsgruppen Models.
- Regisserade en scen i Gamla Stan för HBO i samband med lanseringen av Game of Thrones säsong 6.
- Arbetat som hundchaufför.